YUNANİSTAN’DA ÖLDÜRÜLEN AEK TARAFTARININ SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öldürülen AEK taraftarının son fotoğrafının yayınlanmasının ardından şimdi de onun son anlarını gösteren ve aynı zamanda ayaklanmalara kendisinin de katıldığı gerçeğini gösteren bir video ortaya çıktı.

7 Ağustos Pazartesi akşamı, 23:05 Bu andan itibaren, 29 yaşındaki Michalis Katsuris’in ölümü için geri sayım başladı. Ölüm anları, yaralı adamın düştüğü büfenin güvenlik kamerasına yansıdı.
Yayınlanan videoda ilk olarak AEK taraftarlarının Dinamo taraftarlarına doğru koştuğu, etrafı kırmızı çemberle çevrili Michalis’in ise kafasında motosiklet kaskı ile koştuğu görülüyor.

Birkaç dakika sonra, taraftarlardan biri demir çubukla sırtına vururken Michalis’in ters yönde koştuğu görülüyor.

23:08:07’de, 29 yaşındaki bir adam, Smyrni ve Fokoni caddelerinin kesiştiği noktada bir büfenin önünde yaralı olarak yürürken görüldü.
Yaklaşık 10 dakika sonra Michalis, kontrolsüz kanama nedeniyle yere yığıldı. Yanındaki tanımadığı kişi onu dik tutmaya çalıştı ancak başarısız oldu.

Nihayet saat 23:32’de olay yerine bir ambulans geldi ve onu öldüğü hastaneye götürdü.

Bu arada tutuklu 105 Hırvat holigandan 41’inin Yunanistan genelindeki 16 cezaevine dağıtılmasıyla ilgili dünkü kararların açıklanmasının ardından, tutukluların Yunanistan genelindeki cezaevlerine nakli bugün başladı.

Tutuklananların ebeveynlerinin Hırvatistan Hükümeti’ne ve Cumhurbaşkanı Zoran Milanović’e hitaben yazdığı bir mektupta olası bir intikam korkusuyla hepsinin tek bir hapishaneye yerleştirilmesi ve ayrılmamaları yönünde çağrıda bulundular./Balkan Postası

Ilgili Haberler